Продължете към съдържанието
Начало » Блог » Регистрация в платформата на БезГлоба

Регистрация в платформата на БезГлоба

Основната цел на платформата на БезГлоба е да замени досега установения скъп, муден и времеотнемащ вариант за обжалване на глоби за превишена скорост. Заехме се с тази нелека задача, а първите желаещи да се възползват от услугите на компанията вече завършиха своята регистрация. 

За да улесним максимално престоя Ви в сайта на БезГлоба, сме подготвили този материал, който ще очертае акцентите в платформата, на които следва да обърнете внимание, за да обжалвате успешно наложените глоби.

Първи стъпки в сайта

Попадайки на www.bezgloba.bg, пред Вас се открива началната страница, от която да се насочите към избран от Вас раздел. Скролвайки надолу, може да се запознаете с основните направления, в които функционира компанията, както и да прочетете някои от блог статиите, които сме подготвили за Вас. Ако това е първото Ви посещение на сайта на платформата, то преди всичко съветваме нашите клиенти да се запознаят с цените и условията на услугата. 

В случай на възникнали допълнителни въпроси, то винаги може да използвате раздела “Контакти”. Там може да се свържете с нас както чрез посочената форма за контакт, така и чрез телефонно обаждане или имейл съобщение.

Регистрация

Безспорно най-важното нещо, което следва да направите, за да работите с платформата е да се регистрирате. Регистрацията е основната форма, която всеки клиент следва да попълни, за да може да обжалва успешно глоба, наложена с електронен фиш или наказателно постановление. За успешна регистрация Ви съветваме да следвате следните стъпки:

 1. Изберете раздел “Регистрация”. Платформата ще Ви пренасочи към новата страница, в която следва да попълнете прилежащите полета.
 2. Изберете физическо или юридическо лице, в зависимост от качеството Ви. Имайте предвид, че ако изберете юридическо лице, то следва да изпишете името и ЕИК, с което фирмата е регистрирана в България. Това е единствената разлика между регистрацията за физическо и юридическо лице.
 3. Попълнете съответно Вашите три имена, както и ЕГН. (Имайте предвид, че посоченото ЕГН ще бъде използвано единствено и само за подаване на съответната жалба)
 4. Следващото поле, което следва да попълнете е за валиден имейл адрес. На него ще получите и потвърждение за успешната регистрация.
 5. Изберете потребителско име, което ще използвате за вход в платформата – то трябва да съдържа поне 3 символа на латиница.
 6. Изберете удобна за Вас парола – нейното съдържание трябва да е от поне 7 символа и трябва да включва малки и големи букви, както и число;
 7. Потвърдете паролата.
 8. Въведете Вашия телефонен номер, на който ще можем да се свържем с Вас при нужда от допълнителна информация. Моля, имайте предвид, че телефонният Ви номер няма да бъде използван за никакви други цели (телемаркетинг)
 9. Последното поле, което следва да попълните се отнася до Вашия актуален адрес. Той отново ни е необходим за генериране на съответната жалба.
 10. Отбележете тикчето, че приемате условията за ползване на услугата и натиснете бутона РЕГИСТРАЦИЯ, с който при успешно попълване на предходите полета, ще завършите своята регистрация.

Честито, вече сте един от регистрираните потребители на БезГлоба. От тук нататък услугите, които платформата предлага са на Ваше разположение. Регистрацията Ви носи следните предимства:

 • можете да обжалвате наложена глоба за превишена скорост
 • да следите в реално време какво се случва с жалбата
 • да се свържете с нашия екип при нужда от съдействие.

Моля, имайте предвид, че всички лични данни, предоставени от Вас, във връзка с използването на интернет страницата https://bezgloba.bg/, се събират по прозрачен начин от субектите на лични данни. „БезГлоба“ ООД спазва принципите и изискванията за обработка на лични данни в тяхната цялост, без да допуска отклонения в законовите изисквания, свързани с тях. За повече информация относно политиката за поверителност на компанията, може да посетите следната връзка.